Wedden op FC Groningen

Elke wedstrijd van FC Groningen is spannend. Ongeacht of de club nou thuis of uit speelt, volgt een grote groep supporters de club op de voet. Geldt dit ook voor jou? En kijk je ook altijd met een gespannen gevoel naar de wedstrijden? Dan is het wellicht leuk om te weten dat je de wedstrijden nog spannender kunt maken.

Hoe je dit doet? Dit doe je door te wedden op FC Groningen bij een Nederlandse bookmaker. Je kunt bijvoorbeeld voorafgaand aan het seizoen een weddenschap zetten op de prestaties van Groningen. Verwacht je dat de club bijvoorbeeld de KNVB beker gaat winnen? Je kunt hier voorafgaand aan het bekertoernooi op inzetten, waarmee je het nodige geld kunt verdienen. Je kunt echter ook op afzonderlijke wedstrijden inzetten. Verwacht je dat Groningen in de Eredivisie uit bij Twente wint? Dan kun je hier ongetwijfeld ook het nodige geld mee verdienen.

Het wedden op FC Groningen is echter niet altijd leuk. Stel je nou voor dat je op de wedstrijd Groningen – Heerenveen ingezet hebt. Je hebt dan uiteraard op een overwinning van Groningen gewed, maar de club kan soms ook wedstrijden van Heerenveen verliezen. Als dat het geval is, heb je een dubbele kater:

  • Je geliefde Groningen heeft de wedstrijd tegen de aartsrivaal verloren
  • Je hebt geld verloren; de weddenschap is immers foutief

Hoe kun je wedden op FC Groningen?

Spreekt het wedden op wedstrijden van FC Groningen je nu al aan? Dan is het goed om te weten dat je hier niet al te veel voor hoeft te doen:

  • Stap 1: maak een account aan bij één van de legale bookmakers in ons land. Sinds 2021 is dit in ons land gereguleerd, waardoor je uit pakweg 10 á 20 bookmakers kunt kiezen. Ga je bijvoorbeeld voor het welbekende Toto? Of gaat je voorkeur uit naar een minder bekende bookmaker? Aan jou de keus.
  • Stap 2: rond je aanmeldproces af. Bij het aanmaken van een account moet je tal van gegevens invullen. Dit heeft niks met de bookmaker zelf te maken, maar heeft puur met de verplichtingen vanuit de Nederlandse overheid te maken. De overheid verplicht bijvoorbeeld dat de bookmaker een kopie van je paspoort of ID moet hebben.
  • Stap 3: maak geld over naar je account. Voordat je een weddenschap kunt plaatsen, moet je geld overmaken naar je account. Dit doe je gemakkelijk met bijvoorbeeld iDeal; binnen enkele seconden staat het geld op je account.
  • Stap 4: zoek de wedstrijd van Groningen op. Je kunt nu bij de bookmaker op zoek gaan naar de wedstrijd van Groningen. Je kunt hiervoor in de menubalk zoeken, maar je kunt ook op ‘Eredivisie’ klikken. De Eredivisie wedstrijd van Groningen zie je dan direct naar voren komen.
  • Stap 5: kies de gewenste weddenschap uit. Bij een wedstrijd van Groningen kun je uit veel weddenschappen kiezen. Je kunt wedden op een overwinning, maar je kunt ook wedden op de hoeveelheid doelpunten. Bij sommige bookmakers is het zelfs mogelijk om op kaarten, eerste doelpuntenmaker en hoeveelheid corners te wedden.

Wedden op FC Groningen: kun je hier nou veel geld mee verdienen?

Heb je het volste vertrouwen in de Trots van het Noorden? En wil je daarom elke week inzetten op de wedstrijd van Groningen? Het advies is om dit met beleid te doen. Als je elke wedstrijd bijvoorbeeld 100 euro op winst voor Groningen inzet, kun je soms veel geld kwijtraken. Dit is bijvoorbeeld het geval als Groningen plots een paar wedstrijden achter elkaar niet weet te winnen.

Ook in zo’n situatie heb je last van een dubbele kater. Je vindt het aan de ene kant vervelend dat je club in een slechte periode zit, terwijl je het financiële aspect aan de andere kant ook erg vervelend vindt. Zorg er daarom voor dat je altijd met beleid inzet op de wedstrijden van FC Groningen.

Doe je dit? Dan kun je zeker veel geld verdienen met het wedden op FC Groningen. Dat is zeker het geval als je enkele keren een mooie ‘odd’ weet te scoren. Moet Groningen bijvoorbeeld uit naar FC Utrecht en verwacht je een overwinning? Dan is de kans groot dat je bij de bookmakers voor elke ingezette euro ongeveer 3 á 4 euro terugkrijgt. Mocht je bijvoorbeeld 50 euro inzetten, kun je op deze manier 150 á 200 euro verdienen. Dat is uiteraard alleen het geval als de FC daadwerkelijk weet te winnen.

Tips voor het wedden op FC Groningen

Wedden op wedstrijden van FC Groningen kan erg leuk zijn, maar kan ook erg vervelend zijn. Dat laatste is uiteraard het geval als de club niet weet te winnen.

Wil je zelf ook gaan wedden op FC Groningen? Dan is de belangrijkste tip om dit altijd met gezond verstand te doen. Zijn de sterkste spelers van de club geblesseerd en staat een uitwedstrijd tegen PSV op het programma? Dan moet je zo realistisch zijn dat een uitoverwinning bij PSV toch wel heel lastig is. Op zo’n wedstrijd kun je dan wellicht beter niet al te veel geld op een overwinning van Groningen zetten.

Dit is echter niet de enige tip die wij voor je verzameld hebben. Wij willen namelijk dat elke FC Groningen supporter winst gaat maken. Winst op het gebied van liefde voor de club en winst op het financiële vlak. Om dat laatste mogelijk te maken, hebben wij de beste tips voor het wedden op FC Groningen voor je geselecteerd.

Tip 1: kies een goede bookmaker uit

Voordat je op wedstrijden kunt wedden, moet je een account bij een bookmaker aanmaken. Zoals we eerder in dit artikel al verteld hebben, kun je niet bij alle bookmakers een account aanmaken. Dit is alleen mogelijk bij de bookmakers die een geldige Nederlandse licentie hebben. Deze licenties zijn sinds 2021 in het leven geroepen en worden door de overheid uitgegeven.

Op dit moment hebben de nodige bookmakers zo’n licentie. Om binnen dit aanbod de juiste keuze te maken, zou je goed op meerdere facetten moeten letten:

  • Wedaanbod. Op welke weddenschappen kun je precies wedden? Check goed hoe bij dit alle bookmakers zit bij de wedstrijden van FC Groningen. In een ideale wereld kun je uiteraard uit zoveel mogelijk weddenschappen kiezen.
  • Odds. Ook moet je goed kijken naar de hoogte van de odds. Des te hoger de odds gemiddeld zijn, des te meer geld je met dezelfde inleg kunt verdienen. Ga daarom altijd voor een bookmakers die hoge odds hanteert. Zeker op de lange termijn kun je hier meer geld mee verdienen.
  • Je bent zeker niet de enige die op FC Groningen wilt wedden. Aangezien meer mensen dit willen, hebben al veel mensen een account bij één of meerdere bookmakers aangemaakt. Veel van deze mensen delen op het internet hun ervaringen; daar heb je veel aan. Check deze beoordelingen en doe daarmee goed onderzoek naar de bookmaker.

Tot slot raden wij je aan om goed naar je onderbuikgevoel te luisteren. Heb je bij bookmaker X een goed gevoel en bij bookmaker Y een stuk minder? Dan is de keuze voor bookmaker X snel gemaakt.

Tip 2: wed alleen met geld dat je echt kunt missen

Wedden is erg leuk en kán lucratief zijn. Het is echter ook goed mogelijk dat je je inzet als sneeuw voor de zon ziet verdampen. Om bij dat laatste niet in de problemen te komen, moet je alleen wedden met geld dat je echt kunt missen.

Ben je je spaarrekening aan het plunderen om weddenschappen te plaatsen? En gaat dat fors ten koste van je financiële buffer? Dan doe je er verstandig aan om (nog) niet te wedden.

Tip 3: verdiep je goed in de wedstrijden van FC Groningen

Als je groot fan van FC Groningen bent, volg je ongetwijfeld de gehele week door het nieuws van de club. Je weet hierdoor precies wat de te verwachten opstelling is, welke spelers geblesseerd zijn geraakt en wat je van het team kunt verwachten.

Je zou echter ook goed onderzoek moeten doen naar de tegenstander. Over welke spelers kan de tegenstander wel of niet beschikken? Is er wellicht meer nieuws over de opstelling bekend? Of is er anders nieuws dat van belang kan zijn voor de te plaatsen weddenschap? Verdiep je goed in de wedstrijd én in de tegenstander.

Tip 4: volg tips van de beste experts op

Zoals we eerder al stelden, ben je niet de enige die gaat wedden op wedstrijden van FC Groningen. Dit doen vrij veel mensen, waaronder mensen die hier veel kennis en ervaring over/mee hebben. Dat is ook het geval bij VoetbalGokken.nl.

Op deze website vind je wekelijks de beste wedtips. Deze wedtips hebben betrekking op wedstrijden van Groningen, maar ook op andere (Eredivisie) wedstrijden. Als je het ook leuk vindt om op andere wedstrijden te gokken, zit je op VoetbalGokken.nl dus ook goed.

Op de website VoetbalGokken.nl zijn ware experts aanwezig. Zij analyseren Groningen volledig, maar ook de tegenstander. Aan de hand daarvan delen zij de beste tips met je voor de komende FC Groningen wedstrijd. Mogelijk ga je met die tips nog meer geld verdienen. En nog meer plezier beleven!